Kismama fotózás

Kismama fotózás


A kismama fotózásra a legjobb a hetedik vagy nyolcadik hónap. Ekkor már elég nagy a pocak, jól fog mutatni a képeken. A fotózás időtartama hozzávetőlegesen kb. 2 óra különbözően megkomponált beállításokkal, különböző kiegészítőkkel, akár több hátteret használva (beltéri fotózás esetén).

Érdemes több váltás ruhát hoznod, egy lezserebb, farmer- póló szettet és egy elegánsabb, pl. tunika- legging szettet. Fontos, hogy ne legyenek a ruhák feltűnő, nagy mintásak, élénk színűek, vagy feliratosak, mert az zavaróan hat a képeken. Inkább natúr színű összeállításokat válogass. Pl. fekete leggings, farmer, fehér póló mindig beválik. A csodás, nőies, gömbölyű vonalaidat legjobban fehérneműben fotózva tudjuk megörökíteni. Érdemes egy fekete és egy fehér, vagy testszínű fehérnemű szettet (melltartó és bugyi) hoznod magaddal. Akár 4-5 átöltözés belefér.

Érdemes kiscipőt, vagy más kis kiegészítőt is előkészíteni. Anyukák esetében javasolt a profi smink, ami egy tökéletes fotó esetén nagyon fontos. Farmer, fehér felső, ing tévedhetetlen darabok. 4-5 átöltözés belefér. Érdemes kiscipőt, vagy más kis kiegészítőt is előkészíteni. Anyukák esetében javasolt a profi smink, ami egy tökéletes fotó esetén fontos.

A kismamákról készített képeimet itt tekintheted meg: Kismama

Kérdések és válaszok Ajánlatot kérek
FacebookTwitterGoogle Gmail